Синиця Лариса Олексіївна

Лариса

Синиця Лариса Олексіївна - вчителька початкових класів
Освіта - вища
Кваліфікаційна категорія - спеціаліст вищої категорії Звання - Вчитель-методист
Відмінник освіти України
Стаж роботи - 31 рік
З 2010 року - керівник методичного об'єднання вчителів початкових класів.
У 2017 році НВК10 м. Хмельницького долучився до Всеукраїнського проєкту «Технологія навчання учнів «Розумники» Smart Кids. З того часу я працюю із РОЗУМНИКАМИ.
26.09.2017в нашому закладі відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Формування нової української школи на засадах впровадження хмарних сервісів».
З учнями 2 класу ми провели показовий майстер-клас на тему «Технологія «Smart Kids» як чинник підвищення ефективності навчання учнів початкової школи». Учні продемонстрували, як вивчають предмети за допомогою мультимедійних ресурсів видавництва «Розумники».
НВК№10 – опорна школа в Хмельницькій області по впровадженню технології навчання учнів «Розумники». Досвідом роботи у проєкті «Smart Kids» ділимось із учителями міста та області.
15.03.2018 представляла досвід впровадження технології «Smart Kids" в місті Києві на Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Діяльність агентів змін початкової освіти на засадах використання технології Smart Kids».
20 вересня 2019 року була учасницею Всеукраїнського семінару (м. Київ)- ІІ етап реалізації Всеукраїнського проєкту «Навчання учнів за технологією «Розумники» (Smart Kids)». Також ділилася досвідом роботи.
12 грудня 2019 року до НВК№10 завітали освітяни із усіх куточків України на Всеукраїнський науково-практичний семінар «Організація ефективного використання інтерактивних засобів навчання в НУШ». Я провела майстер-клас на тему «Особливості роботи з учнями за проєктом «Навчання учнів за технологією «Розумники» (Smart Kids)»та виховний захід «Зимовий репортаж з Країни Розумників».
З 01 вересня 2020 року розпочала навчання маленьких розумників та розумниць за найвищим рівнем використання ЕОІР. У нас обладнаний мультимедійний клас, а в кожного учня є персональний пристрій.
У 2020 році стала переможницею Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «NaviKids» в рамках проєкту«Навчання учнів за технологією «Розумники»(Smart Kids)» в номінації«Розробка інноваційного уроку з використанням технології (Smart Kids)».
23 грудня 2021 року в місті Хмельницькому презентувала досвід роботи на неформальному заході "Кава з Розумниками".
НАДАЛІ продовжую працювати із РОЗУМНИКАМИ!


До списку амбасадорів

Up